Twitter icon Twitter icon Linkedin icon
Wie zijn wij /Wat doen wij?
Wij zijn een landelijk opererende stichting die belangen behartigt van particuliere beleggers.

Samenstelling van het bestuur
De heer C.M.A. Stevense Voorzitter
Mevr. Drs. S.M.Y. Koops Bestuurslid
De heer J.F. Westgeest Bestuurslid

Vergaderingen van Aandeelhouders
Wij zijn aanwezig op tal van Algemene Vergaderingen van Aandeelhouders (AVA’s) en Bijzondere Algemene Vergaderingen van Aandeelhouders (BAVA’s), waar wij kritisch opbouwend met bestuurders en commissarissen van beursgenoteerde bedrijven discussiëren. Onze kritische en volhardende opstelling wordt in het algemeen gewaardeerd. Gelukkig zien steeds meer bestuurders en commissarissen nut en noodzaak van onze Stichting in.

Beleggersdag
Jaarlijks organiseren wij een Beleggersdag. Tijdens deze dag nodigen wij prominente sprekers van beursgenoteerde ondernemingen uit voor een presentatie. U kunt dan op informele wijze met hen in discussie gaan. Ieder jaar hebben we ook een gastspreker over een actueel thema. De “SRB Investor Relations prijs” wordt uitgereikt aan een beursgenoteerde onderneming, die zich op het gebied van Investor Relations bijzonder heeft weten te onderscheiden.

Communicatie met alle leden
Wij onderhouden een goede, doorlopende en open communicatie met alle leden. Ongeveer zes keer per jaar verschijnt ons blad “De Aandeelhouder”. Wij geven daarin op heldere en directe wijze onze opinie over beursgenoteerde ondernemingen en behandelen onderwerpen die voor beleggers (én ondernemers) van belang zijn.

Regelmatig contact met de politiek
Wij onderhouden goede en regelmatige contacten met politici over de belangen van beleggers (én ondernemers) en wij schuwen daarbij soms controversiële onderwerpen niet.

Bedrijfsbezoeken
Jaarlijks maken wij excursies naar beursgenoteerde ondernemingen. U kunt dan in direct contact met de leiding van een bedrijf uw kritisch opbouwende vragen / opmerkingen kwijt.

SRB in het nieuws
Met enige regelmaat zult u ons ook in de media terugvinden, waarvan wij u middels deze website op de hoogte zullen houden.

Lidmaatschap

Vergroot uw kansen op solide renderend beleggen.
Doe mee en word lid van de SRB.

Wij verwelkomen u graag als lid van onze Stichting.

Voor € 75,- per jaar neemt u deel aan ons netwerk.

U ontvangt dan € 10,- korting op de toegangsprijs voor onze beleggersdag.

Lid worden kan door onderstaand formulier invullen:

Aanmeldingsformulier Stichting Rechtsbescherming Beleggers